Tüm Kategoriler

Et Yemekleri

product

Et yemeği tarifleri |

Börekler poçalar

product

Börek ve poça tarifleri |

Kekler Pastalar

product

Kek ve Pasta Tarifleri |

Yeşil Sos,yeşi sos tarifi,yapılışı,balık sosu tarifleri,balık sosu yapımı


YEŞİL SOS
MALZEME ;1 LİTRE
50 gram Su teresi                                                    100 gram Ispanak
20 gram  Maydanoz                                                 20  gram Taze tarhun otu
20 gram Taze soğan                                                900 ml     Mayonez

YAPILIŞI ;Bir etncereye sebzeleri haşlayacak kadar su koyup bir taşım kaynatın.Su teresi,ıspanak,maydanoz,tarhun otu ve taze soğanı kaynar suya atın.1 dk  ön haşlamaya tabi tutun.Haşlandıktan sonra sebzeleri soğuk sudan geçirin.Sebzelerin fazla suyunu elinizle sıkın.Sebzeleri parçalara bölüp,ince bir süzgeçten veya robottan geçirerek püre yapın.Püreye mayonezi ilave edip servise sunun.      
NOT ; BU SOS SOMON VE ALABALIK YANINDA SERVİS EDİLEBİLİR

No Response to "Yeşil Sos,yeşi sos tarifi,yapılışı,balık sosu tarifleri,balık sosu yapımı"

Yorum Gönder

yemek tarifleri yemek tarifleri