Tüm Kategoriler

Et Yemekleri

product

Et yemeği tarifleri |

Börekler poçalar

product

Börek ve poça tarifleri |

Kekler Pastalar

product

Kek ve Pasta Tarifleri |

Bayatlamayan poğaça tarifi,nasıl yapılır? yapılışı

Bayatlamayan poğaça,bayatlamayanpoğaça nasıl yapılır?yapılışı
Pişirme Süresi:35 dk
Hazırlama Süresi:20 dk

Bayatlamayan poğaça malzemeleri
1 paket yaş maya
1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı ayçiçeği yağı
2 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 şişe soda
3 su bardağı un
Harç için
Yarım demet maydanoz
250 gr beyaz peynir
Üzeri için
1 yumurtanın sarısı
Susam

Bayatlamayan poğaça:

Lezze çay davetleriniz için harika poğaça tarifleri sunuyor. Yaş mayayı ılık sütün içinde toz şekerle birlikte eritin. Kalan hamur malzemelerini de ekleyip yoğurun. Gerekirse un ilave edin. 45 dakika mayalanması için üzerini bir bezle örtüp bekletin. Beyaz peyniri çatalla ezip maydanozu ince kıyın ve karıştırın. Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp içlerine peynirli karışımdan paylaştırın. Elinizle yuvarlayıp kapatın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp susam serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 35 dakika pişirip servis yapın.

1 Response to "Bayatlamayan poğaça tarifi,nasıl yapılır? yapılışı"

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder

yemek tarifleri yemek tarifleri