Tüm Kategoriler

Et Yemekleri

product

Et yemeği tarifleri |

Börekler poçalar

product

Börek ve poça tarifleri |

Kekler Pastalar

product

Kek ve Pasta Tarifleri |

Yumurta sosu,Yumurta sosu tarifi,yapılışı,yumurta sosu nasıl yapılır?


YUMURTA SOSU
MALZEME ; 1 LİTRE
800 ml  Beşamel sos                                          50 gram  Tereyağı
100 ml  Çiğ krema                                            4 Adet katı doğranmış yumurta
    1  Çay kaşığı tuz                                            1 Çay kaşığı karabiber
1         Çay kaşığı kırmızı toz biber

YAPILIŞI ;Sıcak beşamel sosa tereyağı ve kremayı katıp iyice karıştırın.Doğranmış küp şeklinde yumurtaları ilave edin.Tuz ve karabiberi ilave edip sosu kontrol edin.Sosa biraz kırmızı toz biber ekleyerek sosu tamamlayın.
NOT ;BU SOS HAŞLANMIŞ BALIKLAR İLE SERVİS EDİLMEKTEDİR.

No Response to "Yumurta sosu,Yumurta sosu tarifi,yapılışı,yumurta sosu nasıl yapılır?"

Yorum Gönder

yemek tarifleri yemek tarifleri