Tüm Kategoriler

Et Yemekleri

product

Et yemeği tarifleri |

Börekler poçalar

product

Börek ve poça tarifleri |

Kekler Pastalar

product

Kek ve Pasta Tarifleri |

Kestaneli baklava tarifi,değişik baklava tarifi

Kestaneli Baklava
Malzemeler
:
- 1/2 kg. milföy hamuru
- 25-30  adet kestane şekeri
- 2,5 su bardağı tozşeker
- 1,5 su bardağı su
- 2-3 yemek kaşığı şamfıstık tozu

Hazırlanışı:
Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup  hazırlayın. Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın. Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin. 180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin.

No Response to "Kestaneli baklava tarifi,değişik baklava tarifi"

Yorum Gönder

yemek tarifleri yemek tarifleri