Tüm Kategoriler

Et Yemekleri

product

Et yemeği tarifleri |

Börekler poçalar

product

Börek ve poça tarifleri |

Kekler Pastalar

product

Kek ve Pasta Tarifleri |

Hardal sosu,hardal sosu tarifi,yapımı,yapılışı,balık sosları


HARDAL SOSU
     MALZEME ; 1 LİTRE
     900 ml Beşamel sos sıcak                            50 gram Margarin
     100 ml  Çiğ Krema                                   20 gram Hardal
     1  Çay kaşığı tuz                                    1  tutam  taze çekilmiş beyazbiber
                                                       1  Çay  toz kırmızıbiber

YAPILIŞI ;Sıcak beşamel sosa margarini ve kremayı katıp iyice karıştırın.Hardalı çok az su ile sulandırın.Sosa karıştırarak ilave edin.Tuz ve biberini katın.Biraz toz kırmızı biber ekleyerek sosu tamamlayın.
NOT ;BU SOS IZGARA BALIKLARIN YANINDA SERVİS EDİLEBİLİR.

No Response to "Hardal sosu,hardal sosu tarifi,yapımı,yapılışı,balık sosları"

Yorum Gönder

yemek tarifleri yemek tarifleri