Tüm Kategoriler

Et Yemekleri

product

Et yemeği tarifleri |

Börekler poçalar

product

Börek ve poça tarifleri |

Kekler Pastalar

product

Kek ve Pasta Tarifleri |

Espanyol sos,Espanyol sos nedir? espanyol sos tarifi,nerede kullanılır?


ESPANYOL SOS
MALZEME ;1 LİTRE
3 kg  küçük kırılmış sığır kemiği                         300 gram Margarin
150 gram  havuç                                                   150 gram Soğan
1 Diş sarımsak                                                      1    Bağ maydanoz
200 gram domates salçası                                     175 gram  UN
5 Litre su
YAPILIŞI ;Kemikler yağda kızartılır.Soğan,havuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye kadar kavrulur.Salça ve 5 lt su  ilave edilir.Maydanoz ve sarımsakda konarak 4-5 saat kaynatılır.Eksildikçe suyu tamamlanır.Süzgeçten süzülür diğer sosların yapımında kullanılır.

No Response to "Espanyol sos,Espanyol sos nedir? espanyol sos tarifi,nerede kullanılır?"

Yorum Gönder

yemek tarifleri yemek tarifleri