Sebzeli Tavuklu Sos:
tavuk göğüsü 60 gr
krema 160 gr
brokoli 50 gr
mantar 35 gr
beyaz şarap 5 cl
maydanoz 10 gr
tuz 2 gr
karabiber 1 gr
çeşni 3 gr
Zeytinyağında küçük kesilmiş tavuk eti sotelenir. Brokoli ve mantar eklenir. Şarap eklenir. En son krema konur ve tuz, karabiber, çeşni ilave edilir. En son maydanoz konur.
Deniz Ürünleri Sosu yaparken zeytinyağında hazırlamış olduğunuz deniz ürünleri (ahtapot, sübye karides vb.) ve kabuklu deniz ürünlerini soteleyin. Beyaz şarap ile çektirin. Biraz domates sosu ilave edin. En son tatlandırarak maydanoz ekleyin.
tavuk göğüsü 60 gr
krema 160 gr
brokoli 50 gr
mantar 35 gr
beyaz şarap 5 cl
maydanoz 10 gr
tuz 2 gr
karabiber 1 gr
çeşni 3 gr
Zeytinyağında küçük kesilmiş tavuk eti sotelenir. Brokoli ve mantar eklenir. Şarap eklenir. En son krema konur ve tuz, karabiber, çeşni ilave edilir. En son maydanoz konur.
Deniz Ürünleri Sosu yaparken zeytinyağında hazırlamış olduğunuz deniz ürünleri (ahtapot, sübye karides vb.) ve kabuklu deniz ürünlerini soteleyin. Beyaz şarap ile çektirin. Biraz domates sosu ilave edin. En son tatlandırarak maydanoz ekleyin.
No Response to "Sebzeli tavuk sosu tarifi,,sebzeli tavuk sosu yapılışı,nasıl yapılır?"
Yorum Gönder